Publieke Dienstverlening Op de Kaart

Hoe aanmelden?

Onderwijsinstellingen kunnen zich aanmelden voor PDOK Educatief met het aanmeldformulier. Via dit formulier kunt u ook wijzigingen doorgeven. In het aanmeldformulier vragen wij u om de gegevens van een contactpersoon en plaatsvervanger als aanspreekpunt binnen uw organisatie. Heeft u daarbij toelichting of hulp nodig? Dan is het mogelijk om het Klantcontactcenter telefonisch te benaderen.

Wat gebeurt er tussen aanmelden en aansluiten?

  • Na aanmelding via het webformulier ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging.
  • Het Klantcontactcenter neemt uw aanmelding in behandeling en controleert uw gegevens. Bij vragen of onduidelijkheden over uw aanmelding ontvangt u hierover bericht.
  • Zijn alle gegevens in orde, dan ontvangt u binnen enkele werkdagen per e-mail bericht dat uw organisatie is geregistreerd voor de dienst PDOK Educatief

PDOK biedt alleen overkoepelende organisaties (Dans, EduGIS, etc) ondersteuning bij het aansluiten op PDOK. Van individuele onderwijsorganisaties wordt enige zelfredzaamheid verwacht. In de Bibliotheek vindt u alle informatie over het gebruik van PDOK. U kunt zelf de beschikbare PDOK services toepassen aan de hand van de handleiding. Wij nodigen u van harte uit uw kennis en ervaring over aansluiten op en gebruik maken van PDOK te delen via het forum.

Services gebruiken

De PDOK services zijn rechtstreeks te benaderen via het overzicht URL's of via het Nationaal Georegister door bij organisaties 'Beheer PDOK' te selecteren.