Actueel

Meldingen

Onderstaand worden alle belangrijke actuele meldingen binnen PDOK weergegeven.

Klik hier voor de meldingen van de voorgaande jaren.

 

Issue m.b.t. downloads BGT en DKK

ACTUEEL De achterliggende periode treden er aanhoudend verstoringen op in het downloaden van BGT-files die betrekking hebben op een gedeelte van Nederland (niet bij landelijke downloads).
Gebruikers ondervinden daardoor duidelijk hinder, zoals ook op het Geoforum blijkt. PDOK vindt dat uiterst vervelend en biedt daarvoor haar verontschuldiging aan.

Aan een adequate oplossing van dit issue (dat in mindere mate ook bij de DKK voorkomt) wordt al geruime tijd door PDOK gewerkt. Zodra het issue is opgelost, volgt nadere communicatie.

Gepland onderhoud NGR

8 mei 11:00, Op maandag avond 18 mei 2020 wordt gepland onderhoud uitgevoerd aan het Nationaal Georegister (NGR). Tussen 18:00 en 19:00 uur is het NGR niet of verminderd beschikbaar. Wij bieden u op voorhand onze excuses aan voor het eventuele ongemak.

Verstoring Nationaal Georegister

7 mei 11:45, In het Nationaal Georegister was er afgelopen nacht een verstoring in de dienst tussen 23:39 tot 4:49 en 5:22 tot 7:18 uur. Door deze verstoring heeft het harvest-proces mogelijk niet (volledig) plaatsgevonden. Het probleem wordt onderzocht. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Gepland onderhoud NGR

9 april 16:50, Op woensdag avond 16 april 2020 wordt gepland onderhoud uitgevoerd aan het Nationaal Georegister NGR. Tussen 18:00 en 19:00 uur is het NGR niet of verminderd beschikbaar. Wij bieden u op voorhand onze excuses aan voor het eventuele ongemak.

BAG-levering weer actueel

7 januari 9:20 uur, Het issue rondom de bijwerking van de BAG is inmiddels opgelost. De BAG-gegevens zijn nu geactualiseerd tot en met 7 januari.

BAG geometrie bijgewerkt tot 19 december 2019

30 december 2019, De BAG geometrie is bij PDOK op dit moment helaas niet verder bijgewerkt dan tot en met 19 december 2019. Er wordt hard aan gewerkt om de informatie te updaten. Zodra meer informatie bekend is, wordt die hier gepubliceerd.