Dataset: Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG)

Deze service wordt dagelijks geactualiseerd. De gegevens bestaan uit BAG-panden, een deelselectie van BAG-gegevens van deze panden en de verblijfsobjecten die zich hierin bevinden. De ligplaatsen en standplaatsen zijn hierin ook opgenomen met een deelselectie van BAG-gegevens.

Omschrijving

De gegevens bestaan uit BAG-panden, een deelselectie van BAG-gegevens van deze panden en de verblijfsobjecten die zich hierin bevinden. De ligplaatsen en standplaatsen zijn hierin ook opgenomen met een deelselectie van BAG-gegevens. Nummeraanduidingen (en de bijhorende Nummeraanduidingidentificaties) worden in de WFS niet opgenomen als een losstaand object. De gegevens van de nummeraanduidingen zijn in deze services onderdeel van de adresseerbare objecten. Hierbij wordt alleen het hoofdadres opgenomen. Objecten met meerdere adressen (hoofd- en nevenadressen) zijn dus niet compleet. Dit betekent dat niet alle BAG adressen zijn opgenomen. Als u behoefte heeft aan de volledige BAG gegevens adviseren wij u gebruik te maken van de andere BAG productenLink naar een externe pagina.

De BAG API Individuele BevragingenLink naar een externe pagina bevat alle BAG gegevens. Dit geldt ook voor de BAG viewerLink naar een externe pagina en het BAG 2.0 ExtractLink naar een externe pagina. De BAG WMS, BAG WFS en BAG API Individuele bevragingen zijn expliciet niet bedoeld voor bulkbevragingen waarmee veel gegevens in één keer worden opgevraagd en in een database worden verwerkt. Wilt u in één keer meer gegevens opvragen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze BAG GeopackageLink naar een externe pagina of BAG extractLink naar een externe pagina. De BAG GeopackageLink naar een externe pagina en de BAG extractLink naar een externe pagina kunt u downloaden via de Atom downloadserviceLink naar een externe pagina. Als u wilt nagaan welk BAG product het beste aansluit bij uw behoefte, raadpleeg dan de Keuzehulp Keuzehulp BAG ProductenLink naar een externe pagina.