Dataset: Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG)

Deze service wordt dagelijks geactualiseerd. De gegevens bestaan uit BAG-panden, een deelselectie van BAG-gegevens van deze panden en de verblijfsobjecten die zich hierin bevinden. De ligplaatsen en standplaatsen zijn hierin ook opgenomen met een deelselectie van BAG-gegevens.

Omschrijving

Deze service wordt dagelijks geactualiseerd. De gegevens bestaan uit BAG-panden, een deelselectie van BAG-gegevens van deze panden en de verblijfsobjecten die zich hierin bevinden. De ligplaatsen en standplaatsen zijn hierin ook opgenomen met een deelselectie van BAG-gegevens. Nummeraanduidingen (en de bijhorende Nummeraanduidingidentificaties) worden in de WFS niet opgenomen als een losstaand object. De gegevens van de nummeraanduidingen zijn in deze services onderdeel van de adresseerbare objecten. Hierbij wordt alleen het hoofdadres opgenomen. Objecten met meerdere adressen (hoofd- en nevenadressen) zijn dus niet compleet. Dit betekent dat niet alle BAG adressen zijn opgenomen. Als u behoefte heeft aan de volledige BAG gegevens adviseren wij u gebruik te maken van de andere BAG productenLink naar een externe pagina.

De BAG API Individuele BevragingenLink naar een externe pagina bevat alle BAG gegevens. Dit geldt ook voor de BAG viewerLink naar een externe pagina en het BAG 2.0 ExtractLink naar een externe pagina. Als u wilt nagaan welk BAG product het beste aansluit bij uw behoefte, raadpleeg dan de Keuzehulp BAG Producten (opent in nieuw venster).