Dataset: Terugmeldingen voor Bronhouders (Gesloten)

Met de Terugmelding Bronhouder API kunnen bronhouders van een basisregistratie eigen terugmeldingen bekijken en wijzigen.

Omschrijving

Met de Terugmelding Bronhouder API kunnen bronhouders van een basisregistratie eigen terugmeldingen bekijken en wijzigen. De API staat open voor bronhouders van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Bij het bekijken zijn ook de niet-openbare velden van een terugmelding zichtbaar, zoals het e-mailadres en meegestuurde bijlagen.

Toegang tot deze API is dan ook alleen voor bronhouders van een basisregistratie. Voor niet-bronhouders zijn er de openbare terugmeldservices:

Net als met de openbare API is het ook met deze API mogelijk om een nieuwe terugmelding te registreren op de aangesloten registraties. Informatie in de service wordt real-time bijgewerkt.

De API is beveiligd via het oAuth protocol. In de RESTful API staat meer informatie over de API en hoe u kan aansluiten. Ook vind u daar het aanmeldformulier en een uitleg om de verbinding met de API tot stand te brengen.

Overzicht terugmeldingen